مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

پدر مادربزرگم به نام ق. که صاحب دو پسر به نام های الف. و ح. و پنج فرزند دختر می باشد که حدود 40 سال قبل فوت می کند و قبل از فوت ملکی را به یکی از دختران خود و همسرش می دهد ( معلوم نیست وصیت کرده یا هبه نموده یا سند زده) شاید هم اصلا نمی دهد ( در حد حرف و حدیث هست )
الف. قبل مادر فوت می کند و دو تا از دختران و مادربزرگم هم بعد از مادرشان فوت می کنند ملک از زمان ق. در اختیار ح. بود که او هم چند سال قبل فوت می کند و الان در اختیار وراث ح. می باشد.
از کجا متوجه بشویم که تصرف وراث ح. بر ملک قانونی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

باید تقسیم ارث بخواهید تا مشخص شود