مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام وقت بخیر ببخشید خانمی که بدنبال طلاق 15 سال‌ پیش‌ با‌ درخواست‌ خودش‌ حضانت‌ دو‌ فرزندش‌ را‌ قبول‌ کرده‌ و‌ ماهیانه‌ از‌ همسر‌ سابق‌ نفقه‌ فرزندان‌ و مهریه‌ خودش‌ را‌ دریافت‌ میکند الان‌ بدلیل‌ مهاجرت‌ قصد‌ واگذاری‌ حضانت‌ دختر‌ 16 ساله‌ را‌ به‌ پدرش‌ دارد‌ و میخواهد‌ با‌ پسر‌ بیست‌ ساله‌ اش‌ مهاجرت‌ کند‌ آیا‌ از‌ لحاظ‌ قانونی‌ میتوانه‌ اقدامی‌ انجام‌ بده‌ با‌ این‌ توضیح‌ که‌ فرزندان‌ از‌ 15 سال‌ پیش‌ پدرشون‌ را‌ بدلیل‌ ممانعت‌ مادر حتی‌ ملاقات‌ هم‌ نکردن‌

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله نفقه و امکانات دختر بعهده پدر است

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

دختر 16 ساله حضانت ندارد و خودش تصمیم میگیرد نزد کدامیک از والدین زندگی کند مگر اینکه طرفین بتوافق برسند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دختر وقتی به سن بلوغ برسد تشخیص اینکه با چخ کسی زندگی نناید با وی ایت واز تحت حضانت خارج است