مشاوره حقوقی رایگان - درمورد سفته

سلام من تویک شرکت جهت ضمانت کاری مبلغ 40 میلیون تومان سفته امضا کردم ولی توسفته نزاشتن چیزی بنویسم که بابن ضمانت یا چیز دیگری حالا بعد از چندسال که حقوق و حقوق مان را پرداخت نکردند رفتم از اداره شکایت کردم سفته من به یه شخص دیگری که وکیل دادگستری هست داده اند وایشان سفته را تو حل اختلاف 2 تا 15 میلیون به اجرا گذاشته و وقت رسیدگی در شورا من گفتم شاهد دارم که بیارم قبول نکردند ودادخواست جلب ثالث را هم قبول نکردند شورا گفت برو بعد از روز حکم صادر میشه بیا رای تو بگیر حالا بنظر شما من
چیکار میتوانم بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر شاهد دارید که بعنوان ضمانت حسن انجام کار سفته هارا به کارفرما دادید به داد سرا محل مراجعه وشکایت خیانت درامانت مطرح کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.مهم‌ترین نکته در صدور سفته قید عبارت «بابت ضمانت حسن انجام کار» بر روی سفته است و بهتر آن است که مشخصات قراردادی که سفته جهت ضمانت آن صادر شده است نیز قید شود. برای تضمین هرچه بیشتر در متن قرارداد نیز ذکر شود که «آقای/خانم … یک فقره سفته به مبلغ …. ریال با شماره … جهت ضمانت حسن انجام کار این قرارداد در اختیار کارفرما قرارداد تا چنانچه به تعهد خود عمل نکرد، کارفرما پس از اثبات تخلف وی نسبت به وصول خسارات خود از وجه سفته اقدام کند و در غیر این صورت سفته مذکور هیچ‌گونه اثر حقوقی نخواهد داشت». با ذکر این موارد، دیگر تنها در صورتی حکم به پرداخت وجه سفته صادر خواهد شد که در دادگاه اثبات شود صادرکننده از تعهد خود تخلف کرده است.
حال گر چنین عبارتی بر روی سند قید نشده باشد، صادرکننده مکلف است وجه سند را به دارنده ثالث بپردازد و سپس جهت دریافت خسارات خود علیه مضمون‌له خود دادخواست حقوقی و شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کند.