مشاوره حقوقی رایگان - شهرداری و عقب نشینی های املاک

سلام
ماجرا از این قراره که یک مغازه دارم و کلا در مسیر طرح تعریض میدان قرار گرفته و البته مساحت آن 22 متر است و احتیاج مبرم به مبلغ آن دارم
هر موقع به شهرداری مراجعه می کنم به من می گویند ملک شما در اولویت قرار ندارد و افراد عادی هم که ملک در عقب نشینی را خریداری نمی کنند
چگونه میتوانم شهرداری را مجبور کنم که این ملک را به قیمت روز و کارشناسی از من خریداری کند
خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

به دادگاه دادخواست
مطالبه قیمت ملک را
بخواهید البته با مالک
ملک