مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و موجر

سلام خسته نباشید خدمت شما...بنده مدت 4سال هست که توی ملک کسی سکونت دارم هرسال با صاحب خونه کارآمدی ولی امسال یک ماه قبل از اتمام قرارداد اومد درخواست پول کرد منم قبول کردم4تومن دادم بهش 4تومن قرار شد برج7بهش بدم ،این مواردم توی بنگاه پشت قولنامه نوشتیم. حالا یه ماه گذشته زده زیرحرفش اومده میگه بلند شو میخام خونه رو بفروشم، پام هم شکسته توا ین کرونا لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

موارد امکان تخلیه ملک در کرونا ، محدود است و جزء موارد قصد فروش نیست . پس با توجه با توافقات قبلی و پرداخت مبلغی از جانب شما و مطلب فوق ایشان نمی توانند مستاجر را مجبور به تخلیه نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر پشت قولنامه نوشتید و امضا کردید به منزله تمدید قرارداد است