مشاوره حقوقی رایگان - عدم دخالت حدود 4000 روز سخت و زیان آور در حقوق بازنشستگی

سلام من ع. در اول آبان 93 از شرکت توزیع برق آذربایجان شرقی با سابقه 33سال 10ماه و 28روز‌ بازنشسته شده ام در آنموقع سخت افسرده و بیمار بودم ولی کارهای مربوط به بازنشستگی را انجام داده بودم از جمله درخواست روزهای سخت و زیان آوربود که نامه آن به اداره کار فرستاده شد (سال91) که به مدت 3872 روز کمیته 7نفره تصویب و به بیمه عودت دادند من بعد از بدست آوردن سلامتی برای بررسی محاسبه حقوقم به بیمه مراجعه کردم دیدم سختی کار محاسبه نشده بعد از دوندگی بسیار سالانه به من گفتند در پرونده شما نامه سختی کار نبود در حالیکه خود بیمه نامه نوشته و اداره کارجواب داده و تمام نامه ها ‌ومدارک پیش من موجود است آخرین جوابی که به من داده اند که برو به دیوان شکایت کن تا به ما دستور اقدام صادر کنند حالا من چه کنم خلاصه نوشتم
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اول اگر شماره نامه اداره کار را در اختیار دارید رو نوشت آن را بگیرید و ارائه دهید در غیر این صورت از دبیرخانه پیگیر شوید ولی نامه های اداری امکان طرح دعوی در دیوان ندارد به علاوه دیوان 3 ماه فرصت اعتراض دارد و ظاهرا این مهلت سپری شده است

سميه  محمدي

سميه محمدي :

باسلام شما میبایست به ظرفیت بیمه بازنشستگان دادخواست اصلاح حکم را به دلایلی که مطرح نمودید مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری الزام بیمه را به برقراری سختی کار وپرداخت معوقات ان را بخواهید