مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ مجدد منزل فک پلمپ شده

باسلام
منزل پدری بصورت قولنامه ای میباشد که از طرف دادگاه پلمپ کردم واسه انحصار وراثت و تقسیم اموال منقول و غیر منقول، که برادرم بعد از پلمپ کردن منزل اقدام به شکستن پلمپ کرد و وارد منزل شد بعد انجام کارهای قانونی صدور حکم علیه برادرم به اتهام فک پلمپ دوباره میخوام خونه پلمپ بشه باید چکار کنم چون دوباره برادرم رفته و در خانه ساکن شده ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام شما پس از فوت پدر درخواست تحریر ترکه و مهر موم باید بدهید تحریر به این صورت است تمام اموال منقول و غیرمنقول صورت برداری شده و محل مهر موم میشود