مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی بدون اطلاع

با سلام بنده کارمند بیمارستان هستم وبیست پنج سال سابقه کار دارم سال 89پست ماما مسئول گرفتم و مدت هشت سال مسئول بخش بودم سال 95استعفا دادم ولی پست سازمانیم ماما مسئول بود چند روز پیش بدون هما هنگی پست اینجانب را به مسئول الان بخش داده اند ضمنا زمانی که اینجانب استعفا دادم بیمارستان دانشگاه مستقل نداشت سه سال اخیر دانشگاه مستقل از استان دارد و در این مدت تقاضایی مبنی بر قبول مسئولیت نداشتم خواستم ببینم از نظر قانونی میتوانم پیگیری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.