مشاوره حقوقی رایگان - كيفرى

٣ سال پيش بنده با دختر خانمى دوست بودم كه حدود يكسال با هم بوديم كه قصد ازدواج داشتم حدود ٢سال نيم پيش آمديم با هم تركيه براى تفريح كه با يكى از دوستان من كه انگليس زندگى ميكرد روبرو شديم و قرار شد چند ماه بعد اين خانم به اتفاق ٢ تا از دوستانش به اتفاق هم برويم تركيه كه بلكه دوستم بخواد با ايشان ازدواج يا رابطه دوستى داشته باشند كه من ١ روز زودتر اومدم تركيه كه كليد ويلاى دوستم رو بگيرم چون دست كسى بود ميخواست ويلا رو ترك كنه مجبور شدم زودتر بيام البته تو اون تاريخ كه من اومدم بليط ٣ برابر بود ولى فردا يا پس فرداش خيلى ارزونتر بود خلاصه من اومدم تركيه و كليد رو گرفتم و دوستم هم كه قرار بود ٣ روز بعد از انگليس بياد كه به در اون زمان با دوست دختر من هماهنگ كردن كه ٢ ساك دستى براى خواهرش هست بيارن كه متاسفانه داخل چمدان ها مواد مخدر جاسازى كرده بود و دوست دختر من به اتفاق دوستانش دستگیر ميكنند ٢ نفر بعد ٥ ماه آزاد ميشوند ولى متاسفانه دوست من در حبس ميباشد و تا آنجايى كه من ميدونم از من شكايت كرده و گفته كيف ها براى من هستن بعد از اين داستان هم من ايران نرفتم ولى ميدونم در خصوص شكايت ايشون پرونده من مختومه شده و هيچ ممنوع الخروج براى من نيست، چند بار ميخواستم برم ايران و اصل داستان را بگم ولى همه ميگن نه تنها به اون كمكى نميكنى خودتم گير ميكنى از طرفى هم دوستم كه انگليس هست خودش از ايران فرارى ميباشد حالا با اين شرايط ميخواستم بدونم چه كار بايد كرد؟ با تشكر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وکالتنامه ای ازطریق کنسولگری به یکی ازدوستان خود
بفرست تاموضوع راپیگیری نماید

پرسشگر :

ممنون از راهنماييى شما ولى عرض كنم اخيرا متوجه شدم كه بنده كه اصلا تبرئه شدم و متاسفانه براى اين خانم ١٠ سال حبس بريدن كه الان دقيقا ٢ سال شده ميخواستم بدونم ميشود كمكى براى ايشون با توجه به جنسيت و كم سن بودن و بى سابقه بودنشون كرد؟ با تشكر

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید پرونده مطالعه شود حتما به یک وکیل در ایران درخصوص پرونده وکالت دهید