مشاوره حقوقی رایگان - خرید سابقه بیمه برای بازنشستگی

سلام استاد و خسته نباشید.
بنده الان 52 سال دارم. 23 سال سابقه کار و 30 ماه سربازی دارم که خریده ام.
از یک شرکتی که تمام این 23 سال را در آن کار کرده ام، اخراج شدم. البته شرکت ورشکست شد و کلا منحل شد.
الان بیش از دو سال هست که بیمه بیکاری میگیرم و حدود 22 ماه از بیمه بیکاری من مانده است و وقتی که بیمه بیکاری من تمام شود جمع سابقه بیمه ام 28 سال و 3 ماه میشود و سن من تقریبا 54 سال میشود.
21 ماه میماند تا بازنشست شوم.
این 21 ماه را چی کار میتونم بکنم؟ بیمه قبول می‌کند یک جا یا ماهیانه خودم آزاد بیمه بریزم تا بازنشست بشوم؟ ممنونم که عنایت میفرمایید پاسخ میفرمایید. ارادتمندم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید از بیمه اختیاری ویا مشاغل وحرف ازاد استفاده ومابقی حق بیمه را خودتان پرداخت تا بازنشسته گردید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله پیشنهاد بیمه بسیار عقلایست، حتما انجام دهید.