مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار و تجدید نظر خواهی

خسته نباشید
طی پرونده ای کیفری حکم بدوی صادر شده مبنی بر پرداخت قسطی بوده و طی اعتراض بنده (شاکی) مرکز استان به استناد ماده 358 مدنی و توضیخات داده شده رد دعوی را اعلام و رای قطعی میباشد
و همچنین محکوم طی اعتراض به این تصمیم مرکز استان کرده که دوباره عین جواب ابلاغیه قبلی داده شده مبنی بر رد دعوی اعسار را اعلام و رای قطعی است.
وکلای محترم: آیا تعداد اعتراض به 2 رای قطعی استان باز هم وجود دارد؟
و سوال بعدی : در صورت درخواست به مزایده گشتن سند اجرای احکام کیفری (بعد از ضبط) بابت وثیقه چه مدت به صاحب سند مهلت داده میشود که محکوم را تحویل بدهد؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ، اعسار امری است حادث و جز دعاوی است که اعتبار امرمختومه ندارد اگر وثیقه گذار نتواند محکوعلیه را به اجرای احکام معرفی کند خسارات و مطالبات شما از محل فروش وثیقه پرداخت میشود