مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام.
من با صاحب خونمون تو یه ساختمون دوطبقه که بالا ماییم پایین اونا الان میگه باید 80 میلیون یعنی حدود 80 درصد اضافه کنید 300 میلیون بدهکارم و از این حرفا. یا اینکه پاشید من خودم بیام بالا بشینم پایین رو میخوام آموزشگاه بازیگری کنم (میگه مجوز دارم) آیا میتونه حکم تخلیه بگیره یا خیر؟ ما به درصد دولت راضی هستیم. تا حالا حتی یک روزم پرداختیمون دیر نشده هیچ نارضایتی از ما نداره تخلف و آزاری ام برای کسی نداریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ادعای موجر بلا وجه است وغیر قانونی ومطابق مصوبه ستاد ملی کرونا قراردادهای اجاره برای یک سال دیگر بصورت اتوماتیک تمدید خواهد شد وموجر مکلف است مطلبق شرایط ستاد اقدام نماید