مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

با سلام
بنده یک قطعه زمین رو برای ضمانت یک متهم به عنوان وثیقه در اختیار دادگاه گذاشته ام ، متهم بعد از آزاد شدن فراری شده است و در جلسات دادگاه حضور پیدا نکرده است و دادگاه اقدام به مصادره ملک بنده کرده است ، اگر بنده بعد از مصادره ملک متهم را پیدا کنم آیا مجازات قبلی متهم باقیست ؟
تکلیف مصادره ملک بنده چه می شود ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر متهم در جریان مصادره ومزایده ملک یافت شود ویا خودرا معربی نماید حداکثر تا یک چهارم وثیقه اخذ و موضوع به حالت اولیه برمیگردد ومجازات نیز اجرا خواهد شد