مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان تایپ رای

با عرض سلام و احترام خدمت وکلای ارجمند
بنده به عنوان فرجام خوانده 10 روز پیش با دیوان تماس گرفتم و بابت پیگیری پرونده خودم سوال پرسیدم که جواب دادن رای مورد اعتراض فرجام خواه که همسرم هستن ابرام شده سوال اینجاست چقدر طول میکشه که فوق الاشاره تایپ و پس از آن به فرجام خواه و فرجام خوانده ابلاغ بشه؟
با تجدید احترام و تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
رای دادگاه صادر کننده حکم تایید شده ومعمولا ظرف یک هفته تا ده روز بعد از امضا از طریق سامانه الکترونیکی ابلاغ خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به تعطیلات اخیر قابل پیش بینی نمی باشد