مشاوره حقوقی رایگان - معاف از خدمت

سلام 8ساله دارم تو سپاه خدمت میکنم به عنوان بسیج ویژه تو این 8سال اول بارمه رفتم قضایی بخاطر اعتیاد معتادم نیستم فقط یک بار مصرف کردم که دشمنان زیرابمو زدن الان معاف از خدمت خوردم آیا برای یک بار مصرف...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

غلامرضا قربانی :

بعضی از جاها خیلی سخت گیری میکنم ولی از راه های دیگه پیش مسولیت مربوطه و گفتن حقایق کاملا اختیار بخشش وجود دارد