مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو تیبا 2 که تعویض پلاک نمیشود

باسلام بنده فروردین 1400 یک دستگاه خودرو تیبا 2 خریدم به شرط چند تعویض و چند لکه رنگ که همشکل موتور گیربکس جلوبندی بعد که مبلغ 15میلیون هزینه کردم به فروشنده گفتم گفت من خودم میفروشم ضرر و زیان میدم که هیچ وقت نکرد من از ترس گذشتن وقت تعویض پلاک و اینکه خودرو هنوز به نامم نشده با چند میلیون ضرر فروختم و فروشنده من به نام خریداری که من معرفی کردم فروخت بعد از چند ماه خریدار تماس گرفته ماشین تعویض پلاک نمیشه باید پس بگیری اتاق ماشین مشکل داره نصفه تعویض شده حالا من نمیدانم از اون کسی که خریدم میتونم شکایت کنم و ایشان به هیچ وجه به من نگفتن و حتی یه نوشته هست که همچی به شرط دادن و اینکه امضا هم کردن اثر انگشت ندارد و بر چه مضمونی شکایت کنم ایا میشود خسارت گرفت یا خیر لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به دو تیکه بودن اتاق وعیب خودرو وعدم اطلاع شما از عیوب مذکور میتوانید معامله رافسخ و ثمن خود را دریافت نمایید

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . شما می توانید علیه شخصی که به شما فروخته است طرح دعوا کنید و خسارت خود را بگیرید یا با وجود شرایط خودرو را مسترد کنید . و با توجه به اینکه قراردادی وجود دارد مدارک شما باید روئیت شود .
هادی کثیر وکیل دادگستری . خوزستان