مشاوره حقوقی رایگان - رد درخواست اعسار

باسلام خدمت وکلای گرامی.
همسرم یک سال پیش در پی یک درگیری مورد اصابت صلاح سرد قرار گرفت اکنون رای دادگاه به پرداخت دیه صادر شده و شخص ضارب درخواست اعسار داشتند. طبق شناختی که داریم این شخص دارای مال و ماشین سنگین بوده که فعالیت دارند اما چند نفر شهادت به تهی دستی این شخص دادند. اموال خود را به اسم اشخاص دیگر زده است. چطور میتونیم این درخواست اعسار را رد کنیم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
شهود ایشون را جرح کنید و شهود معارضی در خصوص مالدار بودن ایشون به دادگاه معرفی کنید