مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر ماشین تصادفی

سلام روز بخیر
حدود 4 ماه پیش سه تا ماشین باهم تصادف کردیم دوتا از ماشین ها خسارت دیده اند و بنده رو مقصر اعلام کردند که من به رای کروکی و کارشناس اعتراض داشتم نسبت به یکی از ماشین ها. امروز که دادگاه قضایی داشتیم مشخص شد که طرف دیگر ماشینش رو تعمیر کرده و عکس رنگی ازش ماشین گرفته در صورتی که دادگاه هنوز انجام نشده بود و من قبل از تعمیرات ایشون درخواست شورای سه نفره داده بودم...با این حساب که ایشون ماشین رو تعمیر کرده اند ایا کارشناسی سه نفره رای رو به نفع من میدهند یا ایشون؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

نگاه کارشناس به تعمیرات نیس هرچه تشخیص بدهند همونه بیشتر50 درصد مقصرمیشه