مشاوره حقوقی رایگان - بررسی عملکرد وکیل

درود بر شما
ببخشید من تا حالا وکیل نگرفتم و نداشتم

بنده برای طلاق توافقی وکیلی را انتخاب کردم. توافق کردیم مهریه را ببخشم و ایشان هم وکالت طلاق به وکیل دادند.

با اینکه قرار بود آقا وکیل بنده شوند ولی در نهایت به بنده گفتند من نمی توانم هم وکیل شما باشم و هم وکیل آقا.

که بنده اعتراض کردم و ایشان برای اینکه بنده هم وکیل داشته باشم یکی از کارآموزان وکالت رو به بنده معرفی کردند.
١- سوال بنده از محضر شما این است:
با توجه به اینکه ایشان وکالت در طلاق از همسرم در دفترخانه گرفتند، پس وکیل همسرم شدند،، بنده هیچ قراردادی مبنی بر اینکه خانم وکیل کارورز وکیل بنده است امضا نکردم!
پس بنده وکیل ندارم؟
٢- (آقای وکیل به من گفتند نیازی به حضور شما نیست این خانم وکیل شما هستند، ولی پرونده ای که قول یک ماه داده بودند و الان 4 ماهه بلاتکلیف گذاشتند)
سوالم اینه
ایشان بدون حضور بنده در دادگاه ٢4/٣/١4٠٠ که گفتند شما نمیخواهد بیایید ، آیا واقعا کاری انجام دادند؟؟؟
٣- آیا کارآموز وکالت می‌تونه وکالت منو رسماً بپذیره؟ بدون امضا من؟؟؟!
سپاس

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، وقت بخیر، اگر در وکالتی که شما دادی، حق توکیل یعنی دادن وکالت به دیگری در حدود اختیارات وکیل قید شده باشه، بله میتونه به دیگری و از جمله کارآموز تفویض وکالت کنه و اگر چنین اختیاری نداشته خیر کار ایشون غیر قانونی است.