مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. یک نفر از بنده 70 میلیون چک داشت ماشین پارسم رو که حدود 130 ارزش مالی داشت توقیف کرد ‌و بعد بنده چکی که دستش داشتم رو گرفتم و الباقی مبلغ مانده حساب رو نمیده ناگفته نباشه طرف رباخوره الان الباقی پول رو نمیده. ومن ماشین رو وکالت تام تعویض پلاک و غیره دادم به شخصی که اون اقا معرفی کرده هنوزم نرفته تعویض پلاک الان یک چک دیگم برگشت خورده مبلغ 80 میلیون میخاد بره ماشین رو از اون آقا بگیره چون هنوز تعویض پلاک نشده و به نام من هست میتونه توقیف کنه حالا سر من چی میاد نفر 3وم ماشین رو توقیف میکنه اون نفر دوم میتونه با من چیکار بکنه بابت وکالتی که دادم. طورو خدا زود جواب بدین واقعا الان دستم خالیه وگرنه وقت حضوری میگرفتم خدا هزار بار بهتون سلامتی بده مرسی از وقتی که گذاشتین.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای الباقی مبلغ دادخواست دهید و برای تعویض پلاک نیز هم میتوانید تقاضای توقیف پلاک کنید و هم اینکه الزام به انجام تعهد نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026