مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

با سلام. من چهار سال هست جدا شدم و حضانت دخترم با پدرش هست. چون هنوز اقدام قانونی برای دیدن فرزندم نکرده ام همسر سابق من با اذیت کردن، اجازه ندادن و دیر فرستادن فرزندم پیش من هر دوی ما را در فشار میگذارد. ایشان با وجود این که ازدواج کرده و صاحب فرزند پسری شده و نامادری و همسر سابق من دخترم را از لحاظ روانی تحت فشار میگذارند طوری که برای دو روز بخواهند دخترم را پیش من بفرستند چقدر اما و اگر می آوردند. اگر هم اقدامی نکردم برای دیدن او چون خانواده سابق شوهرم از جمله خودش بینهایت استرس به من وارد میکنند که کجا میروید چرا میروید و ریز کارها رو از دختر من میپرسد و خودم را هم تهدید میکند اگر بلایی سر او بیایید فلان میکنم و بهمان میکنم و من هم از ترس این که حتی اتفاق کوچکی برای فرزندم نیفتد از دیدن او غیر از استرس چیزی عاید من نمیشود. میخواهم بدانم میتوانم حضانت او را به عهده بگیرم در صورتی که او نتواند دیگر در زندگی ما دخالت کند و استرس به من و فرزندم بدهد. بتوانم فرزندم را در آرامش بزرگ کنم. خیلی سپاسگزارم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بستگی به توافقات شما هنگام طلاق دارد. حضانت دختر تا سن معین با مادر است. امکان استفاده از این حق وجود دارد. علی ای حال در صورت ممنثانعت ایشان از ملاقات با طفل میتوانید از ایشان شکایت کنید.