مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه بصورت ناصحیح

سلام و عرض ادب خدمت اساتید
من و خواهرم و برادرهای ناتنی 4 پسر 4 خواهر
مجموع 10 فرزند . 15 سهم
پدر من سال 95 فوت شده و بعد از آن خواهر ناتنی با وکالت از دیگر برادر و خواهر بجز خواهرم وکالت میگیره و امور اداری از جمله انحصار وراثت و امور مالیاتی رو انجام میده و تمام مدارک و اسناد پدرم دست این خانم هست.
سال 96 این خانم مبادرت به تقسیم زمین توی دهیاری روستا میکنه چون برگه بنچغی دست خودش هست و من بی اطلاع از میزان زمین بودم برگه تنظیم شده رو امضا کردم
متراژ زمین 9000 متر هست و میزان زمین تقسیم شده بر ورثه 8000 متر هست .
همه ی ورثه 10فرزند. 15 سهم به یک میزان زمین گرفتن ولی نزدیک به 1000 متر تقسیم نشده و باقیمانده سوال من برای مطالبه حق و حقوقم چکار کنم با بیان این که به دهیاری چندین بار مراجعه درخواست کرد که روی چه مستندی این برگه رو تنظیم کرد گفت برگه بنچغی دست خانم بوده و یادش رفته که توی پرونده بازه.

یه نکته دو نفر یه پسر و یه دختر مبادرت بفروش سهم خود شدن برگه فروش در همان دهیاری تنظیم شده .

من میخوام زمین تقسیم شده توقیف کنم و قابل معامله نباشه و از اول توسط دادگاه تقسیم بشه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابطال تقسیم نامه مطرح نمایید