مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام مهریه من300سکه طلا عندالمطالبه ست. که میخوام50تاشو بزارم اجرا. همسرم کارمند و طبق قانون یک چهارم حقوقش باید برای محاسبه بشه اما بهم گفتن تو شهرم شهد سکه طلا قسط بندی نمیشه. من الان باید چیکار کنم؟تورو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " هر چیزی که مالیت داشته باشد را می توان به عنوان مهر قرار داد چه سکه طلا و چه غیر آن . همسر شما ابتدائاً به پرداخت مهرتان به میزانی که مطالبه کرده اید ( 50 عدد سکه طلا )محکوم می شود و پس از آن در صورت معسر بودن ، می تواند تقاضای اعسار و یا تقسیط محکوم به (مهریه) را از دادگاه بخواهد . قانون احوال شخصیه در مورد همه ایرانیان قابل اجراست چه در مشهد و چه در هر جای ایران و چه در خارج از کشور که هر ایرانی ساکن است . ما قانونی نداریم که شهر مشهد در آن استثنا شده باشد !!!

یک وکیل

با سلام. اطلاعاتی که به شما دادند کاملا اشتباه است و قانون برای همه جای ایران یکیست و به یک شکل اجرا می شود. چنانچه مالی از همسرتان سراغ دارید در غالب دادخواست تامین خواسته آنرا توقیف نمایید و در غیر اینصورت با تقاضای اعسار همسرتان مهریه تقسیط شده و یک چهارم حقوق ایشان به عنوان اقساط مهریه به شما تعلق خواهد گرفت

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام. اگر ساکن مشهد هستید شاید اینگونه شنیدید که از طریق دادکاه نمیشه مطالبه مهریه خواست و بالتبع اعسار از مهریه نیز وجود ندارد..
اما شما مهریه رو از طریق اجراییات اداره ثبت اقدام و مال معرفی کتید.و از حقوق کسر میشود

یک وکیل

سلام. بله متاسفانه چند سالی هست که دادخواست مطالبه مهریه در شهر ما مشهد حتی ثبت نمیشود که بسیاری از همکاران ما در خارج مشهد بی اطلاع اند. تنها راه مطالبه مهریه در مشهد از طریق اجرای ثبت است که در صورتی پیشنهاد میکنم انجام بدین که حتما یا فیش حقوقی همسر رو در اختیار داشته باشین یا سند رسمی از ملک یا خودرو و حساب بانکی بنام همسر.اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید من مشهد هستم و در خدمتم.