مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن نوه از پدربزرگ در صورت فوت پدر

با سلام و عرض خسته نباشید. ما از کودکی بخاطر وضعیت پدرم که تصادف کرده و فلج شده بود، در خانه پدربزرگ پدری مان زندگی میکردیم. من کفالت پدرم را برای رفع نیازهایش گرفتم و خدمت هم نرفتم. تا اینکه چند سال بعد پدر ما طاقت نیاورد و فوت کرد. تا چندسال ما در همان خانه زندگی کردیم نزد پدربزرگ مان. اما بعد از مرگ پدربزرگ، عموها و عمه ها چیزی بما ندادند و بین خودشان تقسیم کردن. مادربزرگ ماهم مرد و سهم او را هم گرفتن.
میخواستم ببینم کفالت من نسبت به پدرم و اینکه او فلج بود و پدربزرگم خرجش را نمیداد، باعث نمیشود من سهمی داشته باشم. این نامردی و جفا نیست در حق یتیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه با توجه به اینکه پدر شما قبل از پدر بزرگتان فوت نموده اند از این حیث ارثی به شما از ناحیه پدر بزرگتان که فوت شده است نمیرسد مگر وراث به دادن بخشی از ماترک به خانواده شما رضایت بدهند