مشاوره حقوقی رایگان - ضامن با فیش حقوقی

سلام. من چندی پیش در دادسرا با فیش حقوقی ام ضامن یکی از همسایگان به مبلغ 30 میلیون؟ تومان شدم و این مبلغ امضا و تعهد کردم.
منتهی بعد از چهار سال متوجه شدم ایشان به 160 میلیون تومان جریمه و یک سال حبس محکوم شده است. اجرای احکام برای من ابلاغ فرستاده ایشان را تحویل دهم. متاسفانه این ها یک سالی است خانه را تخلیه کردند و حضور ندارند و از آمدن خودداری میکنند.

میخواستم بدونم آیا اجرا این ها میتواند بیشتر از 30 تومن از من بگیرد یا اموال من را توقیف کند؟ من فقط فیش حقوقی گذاشتم. در ضمن من گفتم اگه شما میگفتید 160 من اصلا از اول ضامن نمیشدم.

من حدود 10 تومن حقوق میگیرم و متاهل هستم.

ممنونم من رو راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ضمانت شما تا مبلغ30 میلیون تومان می باشد ولاغیر