مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نیابت

سلام. گوشی من را یک ماه پیش یک موتور‌سوار‌ در تهران دزدید. حالا بعد از ردیابی پیدا شده و کسی که گوشی من دست او هست یک خانم در یک روستا در ایلام هست. کلانتری محل ما در تهران گفت باید بروی دادسرا تمبر باطل کنی و هزینه نیابت برای ایلام بدهی. میخواهم ببینم نیابت برای این که بروند سارق موبایل من رو دستگیر کنند هزینه دارد و چقدر هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با طرح شکایت از همان مرجع رسیدگی کنند درخواست نیابت قضایی نمایید وصدور نیابت قضایی هزینه ندارد وفقط باید شخصا برای پیگیری به ایلام مراجعه کنید