مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام خسته نباشید
خواهش میکنم راهنماییم کنید دعای خیر من و خانواده ام همراهتان باشد.
سال 99،11 در ساعت یازده شب در حال رانندگی با موتور افتادم در چاله شهرداری و 50 درصد تقصیر بودم و 50 درصد هم پیمانکار شهرداری و حالا رای دادگاه که ابلاغ کرده برای دادسرای تصادفات راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ
الان بر حسب نتیجه این رای مقدار کل دیه چقدر میشه؟؟ و در این رای، 50 درصد لحاظ شده یا خیر. خیلی خیلی ممنونم ازتون

رای دادگاه
درخصوص اتهام آقای ......... فرزند........
آزاد به قيد التزام به حضور
با تعيين وجه التزام، دائر بر بی احتياطی در امر رانندگی منجر به ايراد صدمه بدنی
غير عمدی نسبت به آقای ......... به ميزان 50 درصد تقصير، موضوع کيفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب ناحيه 36 تهران که دادگاه در اجرای ماده
280 قانون آئين دادرسی کيفری مصوب 1392 با توجه به مجموع اوراق و محتويات پرونده
اتهام متهم را تسبيب در ايراد صدمه بدنی غير عمدی نسبت به شاکی به علت عدم رفع نقص
راه (رويه آسفالت) به ميزان 50 درصد تقصير تشخيص داده است، علی هذا با توجه به شکایت
شاکی اقای ...... گزارش مرجع انتظامی، گواهی های پزشکی قانونی، نظريه افسر فنی تصادفات که مصون از اعتراض باقی مانده است و اقرار صريح و مقرون به واقع متهم نسبت به بزه انتسابی در مرحله تحقيقات مقدماتی در دادسرا و دادگاه و ساير قرائن و امارات منعکس در پرونده بزه انتسابی از ناحيه متهم محرز و مسلم است علی هذا دادگاه مستندا به ماده
،569 ، 506، 559، 558، 488، 454، 452،462،453، 449، 448 و 709 و 710 و656 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 متهم موصوف را با توجه به ميزان
تقصير(50 درصد) در وقوع حادثه به پرداخت نصف ديات ذيل :
دو و نيم درصد ديه کامل بابت جراحت(موضحه) آرنج راست و 13درصد ديه کامل بابت خردشدگی داخلی مفصلی انتهای فوقانی استخوان زند اسفل ساعد راست که در وضعيت مطلوب و مناسب بهبود يافته
و دو درصد ديه کامل بابت جراحت(داميه) بخيه شده سمت راست پيشانی و يک درصد ديه
کامل بابت اثر جراحت (داميه) پيشانی طبق تبصره 4 ماده 709 قانون مجازات اسالمی مصوب1392 و جمعا 3 درصد ديه کامل بابت ارش آسيب ناحيه مفصلی آرنج راست و محدوديت حرکتی باقيمانده در حق مصدوم....

ایا این رای تقصیر 50 درصدی رو لحاظ کردن؟؟ یا بعداز محاسبه کل نتیجه این رای اون 50 درصد در دادسرا لحاظ خواهد شد ؟؟
یک دنیا ممنونم خسته نباشید...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دیات شما مشخص و50 درصد این دیات به شما تعلق خواهد گرفت