مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام وقت بخیر من پدرم فوت شده و یه خواهر به سن 13 و یه نامادری دارم که با مادر خواهرم میشه و با اون زندگی میکنه و ناراضی هستش از زندگی با مادرش ... من 26 سالمه مجردم و کار و در اومدم دارم میخوام بدونم حضانت خواهرم که از پدرم و نامادریم هستش میتونم بگیرم و پیش خودم با من زندگی کنه؟؟؟؟

پاسخ ها :

احسان عباسی چقاگلانی

جناب آقای احسان عباسی چقاگلانی :

تصمیم با خود ایشان میباشد و بحث حضانت منتفی بوده لاکن راجع به امورات مالی ایشان قیمومیت با مادر میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کاربر گرامی خواهر شما از سن حضانت خارج می باشد