مشاوره حقوقی رایگان - بررسی حقوقی مسئولیت در قبال کار

اینجانب مسئول واحد hse یک شرکت هستم . موارد عدم انطباق کار بارها تذکر داده شده اما گاهی کارگر و گاهی کارفرما زیر بار این موارد نمی روند . در صورتی که حادثه ای رخ دهد آیا مسئولیتی برای اینجانب ایجاد نمی شود ؟ راه رفع مسئولیت چیست ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
یا از طریق دادگاه تامین دلیل کنید و یا بر این امر شاهد بگیرید و یا با موبایل فیلم برداری کنید