مشاوره حقوقی رایگان - انتقال آپارتمان به فرزند

سلام
مادر من یک واحد آپارتمان میخواهند قید کنند که فقط به یک فرزندشان تعلق گیرد بعد از فوت ولی به اسم فرزند نمیخواهند بزنند چیکاری بایستی انجام دهند
به غیر از این باز هم اموال دارند ولی فقط این آپارتمان میخواهند قید کنند تعلق گیرد به یک فرزند و بقیه فرزندان اختیاری ندارند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا اینگونه وصیت کردن چون مازاد بر ثلث تلقی میگردد بعد ازفوت باید کل وراث تنفیذ کنند که با وضعیتی که فرمودید قطعا تنفیذ نخواهند کرد
ثانیا بهتر است بصورت صلح عمری به فرزند منتقل کنید یعنی تا اخر عمرتان در ان ساکن باشید

نرگس رئیسی

نرگس رئیسی:

سلام مادرگرامی شمااین اختیارراداردکه واحداپارتمان رابه برادرشمابدهد. چون پدرومادردرزمان حیات خوداختیاردخل وتصرف دراموالشان رادارند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در زمان حیات هرکسی اختیار کامل نسبت به اموالش دارد اما در خصوص بعد از فوت تا یک سوم اموال قابل وصیت است نه بیشتر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه این آپارتمان به اندازه یک سوم کل اموالشون هست وصیت ایرادی نداره و بعدا بهش عمل میشه ولی اگه در زمان فوق قیمت این آپارتمان بیش از یک سوم کل اموالشون باشه نسبت به مازاد یک سوم بقیه وراث باید موافقت کنند وگرنه نسبت به مازاد وصیت باطل میشه