مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با قولنامه دستی

با سلام بنده برج 11 99 یک ماشین اردی 84 از شخصی بصورت چکی خریدم و به مبلغ 33 میلیون تومن و ماشینو تحویل گرفتم سه چهار روز بعد فروشنده با من تماس گرفت و گفت یک ماشین روآ 86 دوگانه دارم بیا معاوضه کنیم حقیقت امر بنده اصلا از ماشین چیزی متوجه نمیشم که تصادفی باشه یا نه خلاصه اینکه ماشین با من معاوضه کرد و مبلغ 33 میلیون تومن جداگانه از من سر گرفته بصورت چک لذا بعد از چند سه ماه متوجه شدم اونم از طریق صافکاری و میکانیکی گفتن ماشین تصادفی بوده حتی تمام سر شاسی هاش جوشکاری شدن الان میخوام بفروشمش نمیخرن حقیقت ماشین برا من حدود 70 میلیون تومن بالا اومده الان میخوام بفروشمش هرکجا بردم میگن 25 میلیون خداشاهده اصلا هم توان مالی ندارم و چکامم رسیده و ندارم بدم میتونم شکایت کنم و معامله رو برگردونم تورا به خدا راهنمایی کنید بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
تحت عنوان خیار غبن و عیب و تخلف وصف میشه دادخواست فسخ داد و تصمیم نهایی با دادگاه است