مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه در تصادف موتور سوار بدون گواهینامه

سلام. پسر من 16 ساله است و با موتور سیکلت در کوچه اصلی در حرکت بوده که از سمت راست ماشین از فرعی می آید و او را میزند. پلیس راهنمایی راننده ماشین را مقصر اعلام کرده ولی پسرم گواهینامه ندارد آیا بیمه جوابگو من است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در تصادف رانندگی، راننده زیان‌دیده فاقد گواهینامه باشد. در این حالت خسارت فرد توسط بیمه پرداخت می‌شود اما در رابطه با رانندگی بدون گواهینامه، طبق قانون با وی برخورد خواهد شد