مشاوره حقوقی رایگان - هزینه درمان

با سلام. بنده حدود دو ماهی هست تصادف کردم. شکایت کردم. سوالم اینه که آیا هزینه های درمان اعم از فیزیوتراپی و ام آی ار و هزینه عمل که با توجه به حساسیت صدمه باید در بیمارستان خصوصی عمل کنم رو خودم باید بدم یا ضارب؟ ضمن اینکه از کار هم بیکار شدم و درآمدی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به صدمات وارده شخص مقصر صرفا محکوم به پرداخت دیه به شما خواهد بود نه هزینهای درمان شما مگر انکه دیه پرداختی کمتر از هزینهای بیمارستان باشد که میتوانید ما به التفاوت انرا بعنوان هزینه درمان از وی اخذ نمایید در خصوص بیکاری نیز میتوانید دادخواست خسارت خودرا تقدیم کنید