مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از معافیت بیمه و مالیات

من فرزند شهید میباشم و 18 سال است بیمه و مالیات پرداخت میکنم و در بخش خصوصی کار میکنم آیا میتونم از معافیت بیمه و مالیات استفاده کنم و اگر میتوانم بیمه و مالیات پرداختی این مدت قابل عودت است؟
ممنون

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

نیروهایی که به واسطه شرکت‌های خصوصی اقدام به ارائه خدمت در دستگاه های اجرایی می کنند، در واقع «کارکنان تحت پوشش کارفرمایی غیردولتی تلقی می گردند و دستگاه‌های اجرایی هیچ گونه تعهد یا مسئولیتی در قبال این کارمندان ندارند».