مشاوره حقوقی رایگان - عدم سو پیشینه

با سلام.اگر کسی تو 18سال پیش به جرم سرقت 10روز زندانی شده باشد. بعد 18سال تو سیستم سابقه کیفری دارد .اگر دارد به چه صورت میشود سابقه رو حذف کرد ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
خیر سابقه کیفری ندارد
و در این مورد سابقه موثر کیفری نیز برای وی لحاظ نخواهد شد.
هرچند نوع سرقت مهم می باشد
جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در صورتیکه منجر به صدور حکم قطعی محکومیت نشده باشد که اصولا هیچ سابقه ای در سیستم کیفری وجود نخواهد داشت
ولی در صورتیکه منجر به صدور حکم قطعی محکومیت هم با توجه به گذشت مدت طولانی جز سوابق محکومیتهای موثر محسوب نخواهد شد و تنها در صورتیکه دادگاهی احساس نیاز کند به اطلاع ان دادگاه خواهد رسید ولی در هر ورت جز سوابق موثر نیست

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام خیر سابقه ندارد.