مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه در دوران کرونا

من خودم مستاجر هستم و مستاجری دارم که در ملک من 6 سال سکونت داشته. امسال اعلام کردم که قصد فروش دارم. و در سر رسید قرارداد سه ماه فرصت دادم و قرارداد را تا سه ماه تمدید کردم و اعلام کردم به دنبال ملک باشد. اما اظهار میکند که بر اساس مصوبه کرونا شما موظفید با من دوباره تمدید کنید. آیا میتونم به دلیل نیاز شخصی حکم تخلیه بگیرم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه در شهر شما مصوبه کرونا در حال اجرا باشه فقط با چند درصد افزایش باید تمدید کنید ولی در عین حال فروش ملک با قید اینکه مستاجر داره اگه خریدار قبول کنه مشکلی نداره

یک وکیل :

سلام اگر نیاز شخصی یا فروش بصورت رسمی را ثابت کنید امکان تخلیه وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شخص خودتان میخواهید دران مستقر شوید ویا اینکه انرا فروخته ایی ومبایعه نامه فروش دارید میتوانید از طریق شورای حل اختلاف تخلیه مستاجر را بخواهید