مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و ازدواج مجدد

سلام باعرض خسته نباشید
من سه سال پیش با همسرم ازدواج کردم، ایشان بعد از 10ماه زندگی با من با بهانه های واهی منزل مشترک را ترک نمود و بابت نفقه و مهریه شکایت نمود، با وجود اینکه ایشان در دادگاه نفقه عنوان نمود که حاضر به برگشت نیست اما بنده به 4/5 ماه نفقه محکوم شدم و پرداخت کردم ، مهریه هم قسط بندی شد در حال پرداخت مهریه هستم ، البته ایشان دادخواست طلاق هم داده بودن که در نهایت رد شد ، ایشان به تمکین محکوم شدن و تمکین نکردن و صراحتا اعلام نموده که من به هیچ عنوان تمکین نمیکنم و حالا من بعد از 2 سال تنهایی تقاضای ازدواج مجدد دادم سوال من از شما اساتید محترم اینه که
1 . اگر ایشان در دادگاه ازدواج مجدد بگه من تمکین میکنم (به دروغ) اما تمکین نکنه چی میشه
2. ایشان می‌تونه بگه که ایشان وسع مالیش نمی‌رسه و اینم بگم که من خونه از خودم دارم تمام وسایل زندگیم تکمیله و کارم دارم
3.ا گر گفت بر میگرده اما نیومد دوباره همه راه رو باید از اول برم
4. من میتونم به پیامهایی که داده که ما بدرد هم نمیخوریم و فحاشی کرده توی دادگاه استفاده کنم تا قاضی بفهمه که ایشان دروغ میگه ، یا قاضی فقط اونجا به لفظ من بر میگردم نگاه می‌کنه
در ضمن من از خدامه زنم برگرده و اجازه ازدواج مجدد فقط برای ترساندن هست و حتی اگرم همچین اجازه ای دادگاه بده بنده بخودم اجازه نمیدم و نخواهم کرد
باتشکر فراوان که به حرفهای من گوش کردید و راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به صدور حکم تمکین وعدم بازگشت زوجه به زندگی مشترک ونظر به توانایی مالی شما هرچند زوجه این احتمال هست که در دادگاه اعلام نماید که میخواهد به زندگی مشترک برگردد ولیکن با توجه به اینکه عملا در طول این مدت عکس ان صادق بوده لذا دادکاه ازدواج مجدد را اصولا رای خواهد داد