مشاوره حقوقی رایگان - سهام شرکت و خروج از شرکت

با سلام و وقت بخیر . یکم طولانیه ولی ممنون‌ میشم با دقت بخونید و جواب بدین . 1 ) من سهام دار یک شرکت بودم و از شرکت خارج شدم به خاطر همین سهمم را به شریکم واگذار کردم و برای این کار رفتیم به دفتر ثبت اسناد و اونها یک وکالت نامه تنظیم کردن برای انتقال سهام و سلب مسئولیت من در شرکت ولی در مورد انتقال سهام در اون وکالت نامه چیزی ننوشته بود و فقط نوشته بود که من شریکم مسئولیت های من را برعهده میگیرد و در واقع متن آن وکالت نامه مثل همه وکالت نامه ها بود و مورد خاص و اضافه ننوشته بود و وقتی ازشون پرسیدم که این متن برای انتقال سهام و شرکت و این جور مسائل هست گفتن که آره و این متن ثابتی هست برای این جور مسائل . سوال اولم اینه که ایا من دیگه از اون شرکت سلب مسئولیت شدم یا نه ؟ مثلا اگه فردا تو اون شرکت کار خلافی انجام بشه پای منم گیره یا نه؟ یا طبق وکالت نامه من دیگه مسئولیتی ندارم؟
2) سوال دومم اینه که من قبلش با شریکم یک حساب جاری دو امضایی به نام شرکت ایجاد کرده بودیم و به خاطر کاری مجبور شدم چک بکشیم و من اونو امضا کنم البته نمیخواستم امضا کنم ولی شریکم گفت که با توجه به اون وکالت نامه ، من کلا از اون شرکت خارج شدم و مسئولیتی ندارم و گفت که خودش هم میتونست به جای من امضا کنه و اگه خطری هم باشه منو تهدید نمیکنه. الان من با توجه به اون وکالت نامه کلا در مورد این حساب جاری دوامضایی سلب مسئولیت شدم یا ممکنه خطری من رو تهدید کنه ؟ ممنون میشم این سوالارو پاسخ بدین .

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام فقط سهامدار بودن خطری نداره ولی اگه جزء مدیران شرکت باشید ممکنه هنوز مسئولیت شما پابرجا باشه و بعدا مشکل پیش بیاد