مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

ما سه پسر و یک دختر از زن اولی پدر هستیم که مادرمان فوت کرده اند و پدرمان از زن دوم دو پسر و دو دختر دارد الان پدر ما 20 سال فوت شده زن بابای ما بعد مرگ پدرم خانه قدیمی را خراب و یک سند جدید به اسم خود زده و با فروش زمینهای دیگر پدرم خونه را تکمیل کرده الان مدت 20 سال با دو پسرش کرایه چند باب مغازه را خرج کرده الان هم نمی گذارد خونه را تقسیم کنیم تکلیف چیست ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر بنامشون نبوده چگونه اقدام کردند ؟!
از طریق دادگاه دادخواست تقسیم ترکه بدهید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام. وقت بخیر
شما دعوی تقسیم ترکه رو به طرفیت سایر وراث مرحوم پدرتان را با معرفی اموال اعم از ملک یا خودرو یا حساب بانکی تقدیم دادگاه مربوطه نمایید و چنانچه طرف شما مدارکی مبنی بر مالکیت بر تمام یا بخشی از املاک یا اموال را ارائه نمودند حسب مورد ادعای جعل یا انکار و یا تردید نسبت بدانها نمایید.