مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مشاغل سخت و زیان آور

سلام. پدر من برای تعیین مشاغل سخت و زیان آور به بیمه مراجعه کرده و تقریبا تمامی سال های که در شهرداری به عنوان کارگر مشغول به کار بوده، سخت و زیان آور شناخته و تایید شده است. ما بین این سال ها در شرکت های خصوصی هم مشغول به کار شده که اداره کار سخت و زیان آور بودن آن را تایید نکرده است. تقریبا 15 سال به صورت غیر پیوسته در شهرداری ها کار کرده است. برای اعمال تاثیر بیمه سال های سخت و زیان آور تایید شده، چی کار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام،برای استفاده از طرح سخت و زیان آور شخص باید یا بیست سال متوالی یا بیست و پنجسال متناوب در مشاغلی که سخت و زیان آور شناخته شده کار کرده و با عنونان شغلی سخت و زیان آور بیمه پرداخت کرده باشد