مشاوره حقوقی رایگان - رد نشدن کامل بیمه کارگر

سلام. پدرم سال های زیادی کارگر شهرداری تهران به صورت قراردادی ( و بدون داشتن برگه قراداد) بوده و کارفرما ها، بیمه ی ماه های اشتغال را ناقص رد کرده اند. بعضی از ماه ها 10 روزه 15 روزه یا 20 روزه رد شده است در صورتی که در تمامی روزهای ماه حتی جمعه ها به کار مشغول بوده و حتی میان کارکرد چند ساله پدرم بعضی از ماه ها را به طور کامل پرداخت نکرده اند. با حساب بنده جمع روزهای که کسر شده، نزدیک به یک سال می‌شود. ضمنا هیچ برگه قراردادی هم از آن زمان نداشته و ندارد. راهکار چیست؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون قراردادی ندارید تنها راه ممکن شهادت شهود است انشالا به نتیجه برسید