مشاوره حقوقی رایگان - استعلام استخدامی سپاه

با سلام.
بنده در ماشین دوستم بودیم و با یک بطری مشروب ما رو دستگیر کرده و به دادگاه بردند.
قاضی در دادگاه به ما گفت که "مشمول ماده 25 " نمیشوید و هنوز منتظر حکم هستیم.
حالا بنده میخوام به استخدام سپاه بروم.
دو سوال از عزیزان دارم:
1- این که ما مشمول ماده 25 نیستیم یعنی چی؟ و حکم احتمالی ما چی هست؟
2- به ما گفتن که ارگان نظامی خودش استعلام جدا میگیرد و خواستم ببینم اگر بفهمند دادگاه رفتم بنده رو رد میکنند؟
اگر پرسیدن دادگاه رفتی بگویم اره رفتم؟
خواهشمند هست بنده رو با جواب هایتان از سردرگمی نجات دهید.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. به این معنی است که در پیشینه کیفری درج نمی شود. شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود