مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به پدر

با سلام. پدر من سال 64 به علت بیماری زمینه ای روان کارت معافیت پزشکی دریافت کرده است. پدر ایشان بازنشسته آموزش و پرورش بودند که سال 84 فوت شدند و پدرم از نظر فیزیکی هم دیگر قادر به کار کردن ساده نیستند. آیا میتوان برای ایشان مستمری پدرشان را گرفت. خیلی متشکرم.

پاسخ ها :

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

اگر نامبرده تحت تکلف پدر بزرگ بود امکانش بوده درقانون مدنی ما تحت تکلف پیش بینی نشده ولی بهتربود که پدرتان قبل فوت پدر بزرگ پرونده ای برعلیه پدر بزرگ مطر ح می کرد اکنون برای این مستندی دردست داشت باز بروید به حضور یکی از همکاران با راهنمایی وی برعلیه اداره مذکور وکلیه ور
ثه پرونده تقدیم شاید امیدی شد