مشاوره حقوقی رایگان - نواقص اجرایی و عدم صلاحیت در نصب پله پیچ چوبی توسط کابینت ساز

با توجه به قرارداد منعقد شده اینجانب در مرداد ماه 97 جهت نصب پله و کابینت و درب با فرد مذکور و براورد هزینه کل توسط وی و پرداخت 50 درصد مبلغ بصورت نقدی و عدم تعیین زمان جهت اجرا، کابینت ساز بعد دوسال و نیم در دی ماه 99 اقدام به تحویل مفاد قرارداد داشته که اینجانب بعد یکسال و سه ماه به وی اعلام امادگی جهت نصب نموده و از ابتدا هم گفته بودم انتهای سال98 باید تحویل بدین که متاسفانه کابینت کار فوق به تعهدات خود عمل ننموده و موجب ضرر و زیان اینجانب بدلیل عدم تحویل کار گردیده که متاسفانه اقدام به نصب پله و دریافت بیشتر مبلغ براساس قیمت روز به بهانه تغییر جنس و کیفیت کار نموده که علی رغم پرداخت کلیه مبالغ قبل از اتمام کار نسبت به نصب و اجرای پله چوبی روسی نموده که فاقد ایمنی نرده ها و فاقد کیفیت بوده و نقص های فراوان دارد که با وجود تذکرات کتبی و شفاهی متعدد اینجانب و رئیس اتحادیه کابینت کاران از دی ماه 99 تا تیرما1400 نامبرده حاضر به جبران خسارت و رفع نواقص نگردیده و در صورت شکایت اینجانب به محاکم قضایی تهدید به گرفتن مبالغ قرارداد به نرخ روز بر اساس سال 99 کرده است و در قرارداد در صورت تاخیر در پرداخت ها کارفرما ملزم به پرداخت وجه بر اساس قیمت روز نموده و در ضمن در قرارداد در صورت تغییر جنس انتخابی براساس قیمت پیش فاکتور سال97 لحاظ خواهد شد و در صورت کاهش قیمت مواد اولیه خریداری شده در سال 97 قیمت ها به روز محاسبه خواهد شد قید شده است درخواست راهنمایی از حضرتعالی دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به انجام تعهد با جلب نظر کارشناس دهید و یا ابتدا تامین دلیل کنید. جهت اطلاع بیشتر تماس بگیرید 09113963026