مشاوره حقوقی رایگان - مشکلی عجیب بابت قرار نهایی

برای اتهام تحصیل مال نامشروع قرار نهایی در دادسرا حکم داده شده و دادنامه هم در دادسرا صادر شده به قرار منع تعقیب و ابلاغ شده و فقط اتهام تحصیل مال نامشروع درج شده توش و پرونده مختومه شده ولی شاکی نسبت به قرار نهایی اعتراض زده و متهم دوباره به دادگاه کارکنان دولت دعوت شده با همون اتهام قبلی بعلاوه اتهامات دیگر از جمله جعل و استفاده از سند مجعول، جالبه در روند پرونده برای معاون دادستان دادسرا نیز ابلاغیه صادر شده ، لطفا راهنمایی کنید چرا جریان اینطور شده؟
چرا در دادنامه قرار نهایی دادسرا اتهام یک مورد بوده و پرونده مختومه شده؟
چرا کارکنان دولت رفته پرونده با اینکه کارمند دولت نیست متهم؟
چرا دوباره از متهمی که قرار منع تعقیب ش صادر شده همان اتهام بعلاوه اتهامات دیگر رسیدگی شده؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام پس از اعتراض به قرار منع تعقیب پرونده جهت رسیدگی به این اعتراض به دادگاه ارسال میشود که شعبه مدبوطه قرار را نقض یا تائید خواهد کرد.