مشاوره حقوقی رایگان - بی گناهی راننده خودرو حمل مواد مخدرر

سلام.
در بار هنداونه کامیون برادر بنده 95 کیلو حشیش میگذارند و بدون اطلاع راننده، نیابت برای فرستنده و گیرنده و باربری فرستاده شده است. جواب نیابت فرستنده و گیرنده مواد متواری شدند. باربری آمده شهادت داده و روی قرآن قسم خورده که راننده هیچ گونه رابطه با فرستنده گیرنده ندارد و بار من به او دادم. شنود تلفن شنود بوده و پرینت شنود مشخص کرده که برادر من زمانی که فرستنده و گیرنده با او صحبت میکنند فقط میخواهند بدونند بار در کدام مسیر هست. الان دادگاه درخواست اس ام اس های زمان بارگیری و دو هفته قبل باربری داده که اون هم اصلا اس ام اسی نداده چون اصلا صاحب بار نمیشناخته. روی پرونده وکیل گرفتیم تا بی گناهی برادرم ثابت کنیم. الاان 50 روز بازداشت موقت هست. تکلیف برادر من چی میشود؟ با سند آزاد میشود؟ بعد چند مدت دادش بنده تبرئه میشود.

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود
طبیعی است که بی گناهی راننده و بی اطلاعی او از حمل مواد مخدر در ابتدا برای دادگاه محرز نباشد، چون ظاهر امر این هست که فردی که مواد مخدر در اموال او پیدا می‌شود، متهم حمل مواد مخدر است. در صورتی که واقعیت این نیست و این شخص باید بتواند برای نجات خود بی گناهی اش را ثابت کند.
اگر شهود معرفی شدند و وکیل شما دفاع خوبی داشته باشد قاضی با بررسی لایحه دفاعیه برای مواد مخدر و تمام اسناد، دلایل و مدارک موجود، حکم مناسب را صادر می‌کند .