مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در گزینش

بنده در گزینش آموزش و پرورش بدون هیچ دلیلی رد شدم من خودم حضوری رفتم اونجا گفتن مشکلی نداری یه فرم اعتراض دادن پر کردم و گفتن بهتون زنگ میزنیم از اونروز تا الان 20 روز میگذره ولی جواب قانع کننده ای به من نمیدن یعنی یه جورایی منو سر کار کزدن

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیقتر موضوع میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا با شماره واتساپ بنده یعنی 09393050039 پیام دهید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری