مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر و دادگاه

باسلام.
خدمت شما سوالی دارم. یک ماه پیش از بنده شیشه گرفتند داخل ماشینم. مقدار50سانت. در کلانتری و دادگاه شهر تعهد دادهام و بازداشت نشده ام.
اولین دفعه هست که گرفتند. برام پیام اومد ابلاغیه رفتم شعبه 6دادیاری و تعهد دادم. الان ابلاغیه اینترنتی اومده که شعبه1 دادگاه برم. خاستم بدونم چی میشه اگه برم؟ بازم تعهد باید بدم یا خیر؟ ایا مشکل ساز میشه برام؟ بازداشت یا زندان که نمیرم؟؟
خواهشمندم کمکم کنین. ممنونم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیقتر موضوع میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا با شماره واتساپ بنده یعنی 09393050039 پیام دهید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری