مشاوره حقوقی رایگان - سوال اجرایی

سلام،، بنده به خاطر حکم غیابی سال 94 واخواهی دادم و اعسار از هزینه دادرسی در مرحله تجدید نظر خواهی که شعبه بدوی رسیدگی خواهد کرد بیست و هشتم این ماه با این وجود شاکی دستور جلب از اجرای احکام گرفته و با وجود دستور جلب نمیتوانم در دادگاه حاضر شوم و شهودم را برای اعسار ببرم سوالم اینه که ایا ماده قانونی وجود دارد که از شعبه بدوی درخواست کنم که دستور توقف اجرا بگیرم یا اینکه باید چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه  جعفري وركي

فاطمه جعفري وركي :

با سلام.موضوع دعوادچ بوده و مفاد دادنامه رو عنوان کنید

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ حکم قطعی می توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید.
در صورتیکه بعد از مرحله واخواهی تجدیدنظر خواهی کردید قاعدتاً حکم قطعی نشده است.
شماره پرونده اجرایی خود را به دفتر خدمات ببرید و لایحه ای با موضوع عدم قطعیت رای صادره ثبت کنید.