مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو صفر

سلام. بنده یک خودرو صفر از تهران نمایندگی ثبت نام کرده و بعد از یک سال دریافت کرده ام و پلاکم نیز پلاک تهران هستش اما خودم ساکن تبریز هستم آیا میتونم پلاکم رو عوض کنم و پلاک تبریز بگیرم؟ یا امکان نیست و ادرسم باید عوض بشه تا تو محدودیت های کرونایی و یا هر محدودیت استانی دیگه ای جریمه نشم
و این که ایا تبریز باید تعویض پلاک کنم یا تهران ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما برید تعویض پلاک تبریز آدرس تبریز دهید و پلاک رو تغییر بدهید البته یک راه دیگر نیز وجود دارد.